Zatracená krvavá láska

 Zatracená krvavá láska 

18.července od 20:30

Divoká jízda poháněná vášní a německými steroidy. Thriller Zatracená krvavá láska z produkce studia A24 zaujal na Sundance i Berlinale a po uvedení na festivalu v Karlových Varech míří i do široké kinodistribuce. Kristen Stewart jako samotářská manažerka posilovny Lou a Katy O'Brian coby ambiciózní bodybuilderka s nebezpečnou minulostí se vydávají na zběsilou, ale žhavou pouť plnou potu a násilí. Herecky jim při tom sekundují Ed Harris, Jena Malone, Anna Baryshnikov nebo Dave Franco.

Režisérka Rose Glass se před pěti lety uvedla psychologickým dramatem Saint Maud, ve kterém zkoumá samozvanou mučednici propadající se do stále hlubší paranoie. Její filmová novinka slibuje vizuálně podmanivou neonoirovou romanci v rytmu osmdesátkového popu, oblečenou do vysoko vykrojených trikotů. V kině Lucerna film premiérově promítneme ve čtvrtek 18. července ve velkém sále od 20:30 v rámci cyklu KATMAG uvádí. Projekci uvede filmová publicistka Kateřina Špičáková.

KATMAG uvádí je cyklus premiérových filmových projekcí doplněných úvodem filmové publicistky a dramaturgyně Kateřiny Špičákové. Cyklus je společným projektem kina Lucerna a KATMAGu – nezávislého filmového magazínu, který ve formě newsletterů vychází na Substacku.

Více info

KATMAG uvádí: Zatracená krvavá láska Love Lies Bleeding

Konec osmdesátek, vyprahlý americký zapadákov. Samotářská provozní posilovny Lou (Kristen Stewart) se bezhlavě zamiluje do Jackie (Katy O'Brian), nabušené kulturistky, která míří vyhrát mistrovství do Las Vegas. Vášnivá láska a německé steroidy vlijí ústřední dvojici do žil obrovskou dávku energie. V nekontrolovaném opojení se vydají za démonickým otcem Lou (Ed Harris) pomstít jednou provždy staré křivdy. Režisérka Rose Glass zelektrizovala Sundance i Berlinale neodolatelně podvratným thrillerem, který vám zvýší tepovku a vyplaví endorfiny. Zobrazit více

2D Anglická verze s českými titulky 12

Kalendář akcí

červenec
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4

Najeďte myší nad kalendář a zobrazí se vám akce. Kliknutím na událost zobrazíte podrobnosti.